1. doppelherz.me
  2. Proizvodi
  3. Prehlada
  4. Doppelherz aktiv THYMEPECT

THYMEPECT

Sirup za djecu
Dodatak ishrani
THYMEPECT

  • Pomaže u ublažavanju grudnog kašlja i smiruje iritacije
  • Sa ekstraktom timijana, medom i sokom od zove
  • Jača imuni sistem
bez glutena
bez glutena
bez laktoze
bez laktoze

Sa ekstraktom majčine dušice (timijan), medom i sokom od zove protiv grudnog kašlja.

Doppelherz aktiv Thymepect sirup je kombinacija prirodnih jedinjenja koja obezbjeđuje efikasno olakšanje kod grudnog kašlja kod djece.

Djeca su posebno osjetljiva na infekcije gornjih disajnih puteva. Kada gusta i ljepljiva sluz opstruira bronhije i sprečava protok vazduha u plućima, pokreće se prirodni refleks kašlja koji pomaže u uklanjanju sluzi iz disajnih puteva, što dovodi do „grudnog“ ili „produktivnog“ kašlja.

Nekoliko prirodnih i tradicionalnih ljekova sa ekspektorantnim svojstvima korišćeno je da bi se pomoglo u fluidizaciji sekreta i olakšala njegova evakuaciju iz disajnih puteva. Među njima, timijan se pokazao i efikasnim i bezbjednim za djecu.

Doppelherz aktiv Thymepect sirup za kašalj sadrži timijan koji stimuliše lučenje sluzi i olakšava njeno eliminisanje kašljanjem. Pored toga, Thymepect sirup sadrži med koji ima prirodna antibakterijska svojstva i smiruje upale grla, kao i sok od zove koji jača funkciju imunog sistema i podstiče brži oporavak.

Preporuka za upotrebu

Djeca 3-5 godina: 3 puta 2,5 ml
Djeca 6-12 godina: 3 puta 5 ml

Napomena

Nemojte prekoračiti navedenu preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod ne treba uzimati u slučaju poznate alergije na jedan od njegovih sastojaka. Konsultujte svog ljekara ili farmaceuta ako simptomi traju duže od 7 dana. Ne davati djeci mlađoj od 3 godine. Proizvod treba čuvati van domašaja djece.

Sastojci

Glukozni sirup, voda, med, tečni ekstrakt timijana, koncentrat soka zove, limunska kiselina, kalijum sorbat, natrijum benzoat

GTIN: 4009932922950