Doppelherz – zdravlje za cijelu porodicu

Naša zvijezda vodilja već više od 100 godina: očuvanje zdravlja i blagostanja cijele porodice u svim životnim dobima.
Paar am Strand

Fokus našeg rada je oduvijek bio usmjeren na razvoj visokokvalitetnih proizvoda, kreiranih u cilju poboljšanja zdravlja. Poboljšanje i očuvanje zdravlja su naša konstantna zvijezda vodilja koja je dovela do razvoja našeg prvog biljnog tonika prije više od 100 godina i koja je, kao takva, dan danas duboko zacrtana u misiji naše kompanije. U svakodnevnom radu, jedni druge tretiramo sa poštovanjem zato što je svaki zaposleni važan. Naš rad, koji je prihvaćen od strane svih naših zaposlenih, baziran je na pristupu orijentisanom ka porodici pa strastveno i odgovorno radimo na stvaranju Doppelherz proizvoda kako bismo unaprjeđivali zdravlje čitave porodice.

Održivi i odgovorni

U Doppelherz-u, očuvanje resursa igra ključnu ulogu već više od 20 godina. Kao društveno odgovoran brend, posvećeni smo ograničavanju globalnog zagrijavanja i sa njim povezanim, emisijama ugljen-dioksida. Ubijeđeni smo u to da je smanjenje i neutralisanje emisija ugljen-dioksida podjednako važno kao i izbjegavanje upotrebe plastike u pakovanjima proizvoda. Nažalost, zbog striktnih higijenskih normi kao i zbog osiguranja dugotrajnosti pakovanja, nije moguće u potpunosti izbjeći emisije ugljen-dioksida. Međutim, ovo uspijevamo u potpunosti da neutrališemo, kroz promociju i finansiranje održivih projekata zajedno sa klimatskim stručnjacima u organizaciji ClimatePartner, što sve Doppelherz proizvode čini klimatskim neutralnim. Naš dugoročni cilj jeste da još više smanjimo upotrebu materijala za pakovanje a u zamjenu za to koristimo više održivih materijala.

Doppelherz – Samo jedan brend dovoljan za svakoga

Doppelherz je čest saputnik ljudi u toku cijelog života. Sa širokim asortimanom proizvoda, naše klijente podržavamo od samog početka njihovog života, kroz njegove različite faze pa sve do same starosti.

Imuno aktiv DIREKT
Doppelherz aktiv
Imuno aktiv DIREKT
Cink + Selen + Histidin +Vitamin C
ČAJ OD BRUSNICE
Doppelherz aktiv
ČAJ OD BRUSNICE
+ vitamin C + cink
Mama plus
Doppelherz aktiv
Mama plus
sa DHA + Folna kiselina
Omega-3 1000
Doppelherz aktiv
Omega-3 1000
Za zdravu ishranu srca

Od jačanja imunog sistema, preko podržavanja energetskog metabolizma, fizičkih sposobnosti i ljepote koja dolazi iznutra, do održavanja zdravlja očiju i osnaživanja kardiovaskularnog sistema – Doppelherz unaprjeđuje zdrav i aktivan životni stil u svakoj životnoj dobi.

U našem asortimanu, svako lako može pronaći odgovarajući proizvod. Svi Doppelherz proizvodi imaju razumljiv dizajn kako bi naši korisnici jednostavno i na prvi pogled prepoznali proizvod koji odgovara baš njihovim potrebama. Način upotrebe i sastojci su takođe jasno istaknuti. Od tableta, kapsula, mikropeleta, prahova, tečnih štapića, pastila, tečnih proizvoda, pa sve do sprejeva za nos i kapi za oči – među Doppelherz proizvodima, svaki korisnik može pronaći odgovarajuću formu i dozu proizvoda.

Mi smo veoma posvećeni potrebama naših klijenata. Na primjer, naš globalni asortiman uključuje čak 26 različitih proizvoda magnezijuma. Ovo nam omogućava da ponudimo proizvod koji odgovara svim potrebama naših korisnika.

Topla i prijateljska komunikacija

Veliki značaj pridajemo komunikaciji sa našim korisnicima. Stoga nudimo različite pristupe i kanale preko kojih nas možete kontaktirati. Putem telefona, imejla, pisma, vebsajta ili društvenih mreža, mi smo u službi naših klijenata i odgovaramo na sva njihova pitanja i komentare u predstavništvu naše kompanije u Flensburgu, od ponedeljka do petka. Fokusiramo se na individuu: naša korisnička služba na pitanja naših korisnika odgovara kompetentno i u koordinaciji sa svim relevantnim odjeljenjima kako bi pronašla rješenja i odgovore na svako pitanje. Vjerujemo da je povjerenje, koje nam korisnici Doppelherz prozvoda daju, vrijedna imovina koju izuzetno cijenimo.

Doppelherz je dostupan tamo gdje ste vi

Mi razvijamo i proizvodimo inovativne proizvode prema najvišim standardima čiji je odnos cijene i kvaliteta izvanredan. Osim toga, veoma nam je važno i da su Doppelherz proizvodi dostupni gdjegod naši korisnici svakodnevno kupuju i gdje je vrhunska usluga na prvom mjestu: u apotekama, drogerijama, supermarketima ili online prodajama.

Globalni brend sa dugom tradicijom

Brend Doppelherz ima dugu tradiciju u Njemačkoj koja se proteže kroz period od nekoliko generacija. U toku stogodišnje istorije brenda, razvijen je i proizveden veliki broj proizvoda prilagođenih zahtjevima i potrebama potrošača. Ovo je rezultiralo bogatim iskustvom koje iznova i iznova crpimo za nove poduhvate. U isto vrijeme, na oku držimo i najnovija istraživanja. U toku poslednjih nekoliko decenija, asortiman naših proizvoda se konstantno širio a Doppelherz je prerastao u brend koji predstavlja saputnika cijele porodice. Ovo se ne odnosi samo na njemačko tržište: klijenti u više od 60 zemalja širom svijeta se mogu osloniti na naše visokokvalitetne proizvode.

Doppelherz se uvijek zalagao za kvalitet

Iza visokog standarda proizvodnje naših proizvoda stoji posvećenost i bogato iskustvo naših zaposlenih koji se brinu o kvalitetu u toku razvoja proizvoda i selekcije sastojaka. Svi Doppelherz proizvodi sadrže visokokvalitetnu kombinaciju pažljivo biranih sastojaka i odobreni su od strane nadležnih Agencija za ljekove ili Evropske Agencije za Sigurnost Hrane. Prije nego se naši proizvodi nađu na tržištu, moraju proći kroz naš rigorozan sistem kontrole kvaliteta jer ništa ne prepuštamo slučaju. Svi proizvodi su podvrgnuti odgovornom testiranju pod strogim uslovima prije nego dobiju dozvolu za prodaju.