RIBOSAN

Sirup za kašalj
Dodatak ishrani
RIBOSAN

  • Brzo olakšanje od suvog kašlja i upale grla
  • Prirodni antibakterijski efekat
  • Bez pospanosti, bez alkohola
bez glutena
bez glutena
bez laktoze
bez laktoze

Sa ekstraktom bokvice za smirivanje suvog kašlja i upale grla

Doppelherz® aktiv Ribosan sirup za kašalj pruža brzo olakšanje od suvog kašlja i pomaže da se oporavi nadražena sluzokoža orofarinksa.

Prirodnu iscjeliteljsku moć bokvice (Plantago lanceolata) koriste generacije za liječenje bolesti gornjih disajnih puteva i prehlade. Bokvica se posebno pokazala korisna u simptomatskom liječenju oralnih ili faringealnih iritacija povezanih sa suvim kašljem. Zbog svojih izvanrednih terapeutskih kvaliteta i nedostatka nuspojava, bokvica je nagrađena titulom „Ljekovito bilje godine 2014.“ od strane Univerziteta Würzburg.

Doppelherz® aktiv Ribosan sirup za kašalj sadrži ekstrakt bokvice koji sadrži supstance sa osobinama prirodnog antibiotika i protivupalne supstance. Oni stvaraju film na sluzokoži usta i grla i pomažu u smirivanju iritacija, borbi protiv upala i ublažavanju kašlja.

Preporuka za upotrebu

Djeca 3-4 godine: 3 puta 5 ml
Djeca 4-12 godina: 3 puta 10 ml
Djeca iznad 12 godina i odrasli: 4 puta 10 ml

Napomena

Nemojte prekoračiti navedenu preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod ne treba uzimati u slučaju poznate alergije na bokvicu. Ne davati djeci mlađoj od 3 godine. Proizvod treba čuvati van domašaja djece.

Sastojci

Saharozni sirup, Glukozni sirup, ekstrakt bokvice, voda, kalijum sorbat, ulje nane

GTIN: 4009932932935