Men Active

Dodatak ishrani
Men Active

  • Skup komponenti koje blagotvorno utiču na libido i fizičku aktivnost (maka) i pomažu održavanju optimalne izdržljivosti i vitalnosti organizma (maka i žen šen)
bez laktoze
bez laktoze
bez glutena
bez glutena

Dodatak ishrani Doppelherz aktiv Men Active predstavlja skup pažljivo odabranih komponenti.

Komponente mogu blagotvorno uticati na libido i fizičku aktivnost (maka), na plodnost (cink i maka) i na održavanje optimalne izdržljivosti i vitalnosti organizma (maka i žen šen).

Maka blagotvorno utiče na plodnost i pomaže održavanju prirodne seksualne aktivnosti i energije; stimuliše seksualnu želju i pomaže u održavanju optimalne izdržljivosti i vitalnosti.

Žen šen pomaže u održavanju optimalne izdržljivosti i vitalnosti i olakšava erekciju.

Centela pomaže u održavanju zdrave funkcije kardiovaskularnog sistema, zdrave periferne cirkulacije i opšteg zdravlja krvnih sudova.

Cink doprinosi normalnoj plodnosti, reprodukciji i održavanju zdravih nivoa testosterona u krvi.

Selen  doprinosi normalnoj spermatogenezi.

Sastav
Sastojci
u kapsuli
Ekstrakt korijena make
250 mg
Ekstrakt nadzemnog dela centele
25 mg
Ekstrakt korijena đumbira
25 mg
Kofein
25 mg
Cink
7,5 mg
Vitamin E
5 mg α-TE
Selen
25 μg
Preporuka za upotrebu

Popiti 1 kapsulu na dan, uz obrok, sa dovoljno tečnosti, bez žvakanja. Posle 2 mjeseca kontinuirane upotrebe, preporučuje se pauza od korišćenja u trajanju od 2 nedjelje.

Napomena

Preporučena dnevna doza se ne smije prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu ishranu i zdrav način života. Čuvati van domašaja male djece.

Sastojci

Suvi ekstrakt korijena make, sojino ulje, želatin (goveđi), kokosovo ulje, ovlaživač glicerol i sorbitol, emulgator lecitin(iz soje), sredstvo protiv zgrudnjavanja mono i digliceridi masnih kiselina, ekstrakt biljke Centella asiatica, suvi ekstrakt korijena ginsenga, kofein, cink oksid, vitamin E, natrijum selenit, boje gvožđe oksidi i hidroksidi.

GTIN: 4009932605556