IVYPECT

Sirup za kašalj
Dodatak ishrani
IVYPECT

  • Pomaže u ublažavanju grudnog kašlja i smiruje iritacije
  • Pogodno za djecu stariju od 12 godina i odrasle
  • Sa ekstraktom bršljana i medom
bez glutena
bez glutena
bez laktoze
bez laktoze

Efikasno olakšanje kod produktivnog grudnog kašlja

Doppelherz aktiv Ivypect sirup za iskašljavanje sa bršljanom i medom razređuje sluz, pruža efikasno olakšanje od kašlja u grudima i smiruje upalu grla.

Kašalj je prirodni refleks koji se pokreće da pomogne u uklanjanju sluzi iz disajnih puteva. „Grudni“ ili „produktivni“ kašalj ukazuje na to da su bronhije opstruirane sekretom. Nekoliko prirodnih ljekova sa ekspektorantnim svojstvima tradicionalno se koristi da bi se sekret razvodnio i olakšala njegova evakuacija iz disajnih puteva. Među njima, bršljan je postao jedna od najpopularnijih biljaka za iskašljavanje zbog svoje terapeutske efikasnosti i visoke podnošljivosti.

Doppelherz aktiv Ivypect sirup ne izaziva pospanost kod odraslih, sadrži bršljan koji stimuliše lučenje sluzi i olakšava njeno eliminisanje kašljanjem. Ivypect sirup za iskašljavanje takođe sadrži med koji smiruje upale grla i promoviše brži oporavak zahvaljujući svojim prirodnim antibakterijskim svojstvima.

Preporuka za upotrebu

Djeca iznad 12 godina i odrasli uzimaju dnevno 3 puta po 5 ml

Napomena

Promućkajte prije upotrebe. Nemojte prekoračiti navedenu preporučenu dnevnu dozu. Konsultujte svog ljekara ili farmaceuta ako simptomi traju duže od 7 dana. Ovaj proizvod ne treba uzimati u slučaju poznate alergije na jedan od njegovih sastojaka. Ne davati djeci mlađoj od 12 godina. Proizvod treba čuvati van domašaja djece.

Sastojci

Glukozni sirup, voda, med, limunska kiselina, suvi ekstrakt lista bršljana, kalijum sorbat, natrijum benzoat, aroma pomorandže.

GTIN: 4009932922929