1. doppelherz.me
  2. Proizvodi
  3. Minerali & vitamini
  4. Doppelherz aktiv Active Memory Omega-3

Active Memory Omega-3

Dodatak ishrani
Active Memory Omega-3

  • Pametna kombinacija lecitina, vitamina E, B-vitamina i omega-3 masnih kiselina
  • Podržava funkciju mozga, pamćenje i koncentraciju
bez glutena
bez glutena
bez laktoze
bez laktoze

Podržava funkciju mozga, pamćenje i koncentraciju

Aktiv Memory Omega-3 iz Doppelherz aktiv linije se posebno preporučuje svima čije se pamćenje svakodnevno testira: učenicima starijim od 12 godina, studentima tokom ispita i tokom učenja, ali i ljudima čiji rad zahtjeva konstantno visoke intelektualne performanse.

Active Memory Omega-3 je pametna kombinacija lecitina, vitamina E, B-vitamina, omega-3 masnih kiselina kao i cinka i bakra, koja je formulisana da podrži funkciju mozga, prenos nervnih impulsa i komunikaciju između neurona. Lecitin je mješavina fosfolipida koji su potrebni za pravilno funkcionisanje neurona. Oni su toliko važni za aktivnost mozga da čine do 25% njegove mase. Vitamin E i omega-3 masne kiseline DHA i EPA u interakciji sa ovim fosfolipidima stvaraju lipidno okruženje koje je potrebno za neuronsku aktivnost. Redovno uzimanje ovih hranljivih materija stoga pozitivno utiče na kogniciju. B-vitamini igraju centralnu ulogu u funkciji nervnog sistema: potrebni su za proizvodnju energije za napajanje mozga (vitamini B1, B2 i niacin), za sintezu neurotransmitera (vitamin B6), kao i za održavanje kognitivne funkcije i afektivne ravnoteže (folna kiselina i vitamin B12). Zbog toga smo dodali ove B-vitamine u naš proizvod.

Sastav
Sastojci
u kapsuli
u 2 kapsule
Lecitin
500 mg
1.000 mg
Ribije ulje
300 mg
600 mg
Vitamin E
10 mg
20 mg
Vitamin B1
1,4 mg
2,8 mg
Vitamin B2
1,6 mg
3,2 mg
Vitamin B6
2 mg
4 mg
Vitamin B12
1 µg
2 µg
Folna kiselina
200 µg
400 µg
Niacin
13,5 mg
27 mg
Cink
2,5 mg
5 mg
Bakar
0,5 mg
1 mg
Preporuka za upotrebu

Uzimajte 1 do 2 kapsule dnevno uz obrok sa dovoljno tečnosti. Nemojte žvakati.

Napomena

Nemojte prekoračiti navedenu preporučenu dnevnu dozu! Dodaci ishrani ne bi trebalo da se koriste kao zamjena za raznovrsnu ishranu. Proizvod treba čuvati van domašaja djece.

Ne skladištiti na temperaturi iznad 25 °C. 

Sastojci

Soja lecitin, riblje ulje, želatin (goveđi), mono- i digliceridi masnih kiselina, sojino ulje, glicerol, voda, sorbitol, DL-alfa-tokoferil acetat (vitamin E), nikotinamid (niacin), oksidi gvožđa, cink oksid, Piridoksin hidrohlorid (vitamin B6), bakar sulfat, tiamin mononitrat (vitamin B1), riboflavin (vitamin B2), cijanokobalamin (vitamin B12), pteroilmonoglutaminska kiselina (folna kiselina).

GTIN: 4009932927146