Hemo Vital

Dodatak ishrani
Hemo Vital

  • Formula obogaćena gvožđem
  • Podržava stvaranje krvi
  • Dodatak ishrani
bez glutena
bez glutena
bez laktoze
bez laktoze

Nedostatak gvožđa utiče na zdravlje miliona ljudi, posebno žena i djece, u nekoliko zemalja širom sveta. Anemija se može razviti kada je dnevna ishrana siromašna gvožđem.

U ovom slučaju preporučuje se uzimanje suplemenata gvožđa kao što je Doppelherz aktiv Hemo Vital.

Dobro snabdijevanje gvožđem je posebno važno za djecu u razvoju stariju od 10 godina, žene sa menstruacijom i trudnice i za vegetarijance. Pored toga što je neophodano za formiranje funkcionalnog hemoglobina i crvenih krvnih zrnaca, gvožđe je takođe potrebno za održavanje zdravog imunološkog sistema i za izvlačenje energije iz hrane. Četiri dobra razloga da izaberete hematinsku formulaciju Doppelherz aktiv Hemo Vital:

  • Nježan je za stomak.
  • Bakar podstiče transport gvožđa do koštane srži gde se sintetišu crvena krvna zrnca.
  • Cink i vitamin A su neophodni za pravilnu diobu crvenih krvnih zrnaca.
  • Vitamini B2, B6 i B12 podržavaju metaboličke puteve povezane sa stvaranjem krvnih ćelija.
Sastav
Sastojci
u tableti
Gvožđe
20 mg
Cink
5 mg
Bakar
500 μg
Vitamin A
400 μg
Vitamin B2
1,4 mg
Vitamin B6
1,4 mg
Vitamin B12
2,5 μg
Preporuka za upotrebu

Uzmite 1 tabletu dnevno uz obrok sa dovoljno tečnosti. Nemojte žvakati.

Napomena

Nemojte prekoračiti navedenu preporučenu dnevnu dozu! Dodaci ishrani ne bi trebalo da se koriste kao zamjena za raznovrsnu ishranu. Proizvod treba čuvati van domašaja djece.

Sastojci

Sredstvo za povećanje mase mikrokristalna celuloza, gvožđe sulfat, agens za zastakljivanje hidroksipropil metil celuloza, cink oksid, agens za povećanje mase umrežena natrijum karboksi metil celuloza, skrob, agens protiv zgrušavanja silicijum dioksid, agens protiv zgrudvavanja magnezijumove soli masnih kiselina, vitamin B6 (piridoksin hidrohlorid), vitamin B2 (riboflavin), agens za povećanje mase hidroksipropil celuloza, bakrov sulfat, oksidi i hidroksidi gvožđa- boje, agens protiv zgrušavanja talk, trigliceridi srednjeg lanca, vitamin A (retinil acetat), vitamin B12 (cijanokobalamin)

GTIN: 4009932953206